FEET

Kies hieronder welke voeten behandeling het beste bij jou past!

Wij geven cosmetische pedicure behandelingen, geen medische behandelingen.
Heb je last van andere voetproblemen? Stuur ons een berichtje, wij adviseren jou! 

 

MINI PEDICURE BEHANDELING| € 31,00
Bij deze behandeling worden de voeten 30 minuten lang behandeld. We beginnen de behandeling met een voetbad om de voeten te reinigen en verweken. Dan knippen/vijlen we de nagels en worden de nagelriemen verzorgd. Vervolgens wordt er minimaal eelt verwijderd, geen eelt aanwezig? Dan worden de voeten even gescrubd. Tot slot wordt een voetencrème aangebracht. Wil jij op jouw teennagels ook een gellak kleur laten aanbrengen? Kies hiervoor bij de behandeling: upgrade gellak. 

  

 

BASIC PEDICURE BEHANDELING| € 41,00
Bij deze behandeling worden de voeten 40 minuten lang behandeld. We beginnen de behandeling met een voetbad om de voeten te reinigen en verweken. Dan knippen/vijlen we de nagels en worden de nagelriemen verzorgd. Vervolgens wordt al het eelt en eventuele likdoorns verwijderd. Vervolgens worden de voeten gemasseerd met een voedende olie. Tot slot wordt een voetencrème aangebracht. Wil jij op jouw teennagels ook een gellak kleur laten aanbrengen? Kies hiervoor bij de behandeling: upgrade gellak.

 

 

 

GELLAK BEHANDELING | € 25,00
Bij deze behandeling worden de voeten 25 minuten lang behandeld. Hierbij worden de nagels even netjes gevijld en de nagelriemen kort verzorgd. Heb jij nog oude gellak erop van ons? Geen probleem, deze verwijderen wij eerst. Om vervolgens nieuwe gellak hierop aan te brengen in de gewenste kleur. Tot slot wordt een voetencrème aangebracht. 

Heb jij last van een schimmel- of kalknagel? Dan kan hier helaas geen gellak op worden aangebracht. 

 

 

UPGRADE GELLAK BEHANDELING | € 13,50
Deze behandeling is een upgrade, alleen te boeken als aanvulling op de mini of basic pedicure behandeling om jouw teennagels te voorzien van een gellak kleur. 

 

 

VERWIJDEREN GELLAK BEHANDELING | € 11,00
Bij deze losse behandeling verwijderen wij, met behulp van een freesapparaat, de gellak van de nagels. Wij verwijderen helaas geen gellak van een andere salon.

 

UPGRADE VERWIJDEREN GELLAK BEHANDELING | € FREE 
Deze behandeling is een upgrade, alleen te boeken als aanvulling op de mini of basic pedicure behandeling als extra service namens ons. Hierbij verwijderen wij, met behulp van een freesapparaat, de gellak van de nagels. 

 

     

YOUR FEET NEVER TAKE A DAY OFF, so TAKE CARE OF THEM