facials

MINI GEZICHTSBEHANDELING | € 29,50
Bij deze behandeling wordt het gezicht 30 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar u last van heeft en wat u daar al aan doet. Nu het huidtype vaststaat gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een fruitzuur of scrub, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd.
Vervolgens breng ik een passend masker aan en laat deze even inwerken.
Tot slot breng ik een serum met dag- of nachtcrème aan.

 

 

BOYS GEZICHTSBEHANDELING | € 39,50
Bij deze behandeling wordt het gezicht 40 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar u last van heeft en wat u daar al aan doet. Nu het huidtype vaststaat gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een fruitzuur of scrub, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd. Het tussenstuk van de wenkbrauwen kan worden behandeld met wax of een pincet. Met een voedende massagecrème krijgt u een mini gezichtsmassage. Vervolgens breng ik een passend masker aan en laat deze even inwerken. Tot slot breng ik een serum met dag- of nachtcrème aan.

  

 

BASIC GEZICHTSBEHANDELING | € 49,50
Bij deze behandeling wordt het gezicht 60 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar u last van heeft en wat u daar al aan doet. Nu het huidtype vaststaat gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een fruitzuur of scrub, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd.
De wenkbrauwen worden behandeld door middel van wax, threading en een pincet. Eventueel kunt u hierbij zelf nog kiezen om deze te verven of de bovenlip te harsen.
Voor de uitgebreide gezichtsmassage wordt de crème op maat voor uw huid gemaakt, door middel van verschillende crèmes, serums en ampullen.
Deze zal helemaal in uw huid trekken en vervolgens zal ik een masker aanbrengen.
Tot slot breng ik een serum met dag- of nachtcrème aan.

 

 

ANTI-AGING GEZICHTSBEHANDELING | €59,50
Bij deze behandeling wordt het gezicht 70 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar u last van heeft en wat u daar al aan doet. Nu het huidtype vaststaat voor de oudere huid gebruiken we alleen producten met de hoogst werkzame stoffen tegen huidveroudering. Als eerste gaan we de huid oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een fruitzuur of scrub, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd. De wenkbrauwen worden behandeld door middel van wax, threading en een pincet. Eventueel kunt u hierbij zelf nog kiezen om deze te verven of de bovenlip te harsen.
Voor de uitgebreide gezichtsmassage wordt de crème op maat voor uw huid gemaakt, door middel van verschillende crèmes, serums en ampullen. Aansluitend aan de gezichtsmassage wordt de bindweefselmassage toegepast, door middel van enkele pincements- en bindweefseltechnieken. Deze crème zal helemaal in uw huid trekken en vervolgens zal ik een masker aanbrengen. Tot slot breng ik een serum met dag- of nachtcrème aan.

 

ACNE BEHANDELING | € 39,50
Bij deze behandeling wordt het gezicht 30 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar u last van heeft en wat u daar al aan doet. Nu het huidtype vaststaat voor de acne huid gebruiken we alleen producten voor de vette huid. Als eerste gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een fruitzuur of scrub, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden/ pustels verwijderd. Vervolgens breng ik een passend masker aan en laat deze even inwerken. Tot slot breng ik een serum met dag- of nachtcrème aan. 
Vergoeding via de zorgverzekering is hierbij mogelijk!

 

 


      FACIALS ARE WORKOUTS FOR YOUR SKIN!