FACIALS

Kies hieronder welk ME-TIME MOMENT het beste bij jou past!
Kom je er toch niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder.

 

MINI FACIAL BEHANDELING| € 31,00
Bij deze behandeling wordt het gezicht 30 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar je last van hebt en wat je daar zelf al aan doet. Nu het huidtype vaststaat gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een peeling of scrub, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd. Vervolgens brengen we een passend masker aan en laat deze even inwerken. Tot slot wordt een serum met dag- of nachtcrème aangebracht. 

 

 

BOYS FACIAL BEHANDELING | € 41,00
Bij deze behandeling wordt het gezicht 40 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar je last van hebt en wat je daar zelf al aan doet. Nu het huidtype vaststaat gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een peeling of scrub, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd. Het tussenstuk van de wenkbrauwen kan worden behandeld met wax of een pincet, ook checken we altijd even het model van de wenkbrauwen. Vervolgens masseren we een passend masker in op het gezicht, hals, nek en decolleté. Tot slot wordt een serum met dag- of nachtcrème aangebracht.

 

 

ACNE FACIAL BEHANDELING | € 41,00
Bij deze behandeling wordt het gezicht 30 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar je last van hebt en wat je daar zelf al aan doet. Nu het huidtype vaststaat voor de acne huid gebruiken we alleen producten gericht op deze huid. Als eerste gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een peeling of fruitzuur, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden/ pustels verwijderd. Vervolgens brengen we een passend masker/ampul aan en laat deze even inwerken of erop zitten. Tot slot wordt een serum met dag- of nachtcrème aangebracht.
Vergoeding via de zorgverzekering is hierbij mogelijk!
  

 

 

 

BASIC FACIAL BEHANDELING | € 51,00
Bij deze behandeling wordt het gezicht 60 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar je last van hebt en wat je daar zelf al aan doet. Nu het huidtype vaststaat gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een peeling of scrub, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd. De wenkbrauwen worden in model gebracht door middel van wax, threading en een pincet. Eventueel kan je hierbij een upgrade kiezen om deze te verven of de bovenlip te harsen, dit is een extra onderdeel.
Voor de uitgebreide massage op gezicht, hals, nek en decolleté wordt de crème op maat gemaakt, door middel van verschillende crèmes, serums en ampullen gericht op jouw huid! Vervolgens brengen we een masker aan, tijdens deze inwerktijd kan de hoofdhuid worden gemasseerd. Tot slot wordt een serum met dag- of nachtcrème aangebracht.

 

 

ANTI-AGING FACIAL BEHANDELING | €61,00
Bij deze behandeling wordt het gezicht 70 minuten lang behandeld. We beginnen met een skin check: we kijken hoe de huid eraan toe is, waar je last van hebt en wat je daar zelf al aan doet. Nu het huidtype vaststaat voor de oudere huid gebruiken we alleen producten met de hoogst werkzame stoffen tegen huidveroudering. Als eerste gaan we de huid oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een peeling of fruitzuur, aan. Nu de huid verwarmd en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd. De wenkbrauwen worden in model gebracht door middel van wax, threading en een pincet. Eventueel kan je hierbij een upgrade kiezen om deze te verven of de bovenlip te harsen, dit is een extra onderdeel. Voor de uitgebreide massage op gezicht, hals, nek en decolleté wordt de crème op maat gemaakt, door middel van verschillende crèmes, serums en ampullen gericht op jouw huid!. Aansluitend aan de ontspanningsmassage wordt de bindweefselmassage toegepast, door middel van enkele pincements- en bindweefseltechnieken. Vervolgens brengen we een ampul masker aan en deze wordt in gemasseerd met een jade roller. Tot slot word een serum met dag- of nachtcrème aangebracht. Twijfel je of de bindweefselmassage geschikt is voor jou?
Zie hieronder of het wel of niet bij jouw huid past.

 

WAT DOET EEN BINDWEEFSELMASSAGE? 

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, het onderhuidse bindweefsel. Hierbij willen wij rimpels en fijne lijntjes laten vervagen, de huid een gezonde gloed geven en de verslapte huid verbeteren. De huidconditie, doorbloeding en huidstructuur krijgt een boost! 
Deze massage kan gevoelig zijn, dit verschilt per persoon, per plek en per greep. Het is namelijk de bedoeling dat we de huid zoveel mogelijk gaan liften. Door deze technieken wordt het collageen gestimuleerd en krijg jij de meest natuurlijke GLOW!  

 

CONTRA-INDICATIES BINDWEEFSELMASSAGE:
Is een van onderstaande punten bij jou van toepassing? Of heb je andere huidproblemen? 
Overleg dit altijd van te voren even om te kijken of deze behandeling geschikt is voor jouw huid. 

- Na de 7e maand zwangerschap

- Koorts, hartklachten, hemofilie, bloeddruk problemen

- Actieve acne, rosaceao met actieve ontstekingen 
- Bloedverdunnende medicatie 

- Glucocorticosteroïden medicatie 

- Recentelijk cosmetische ingrepen 

- (Huid) kanker 


FACIALS ARE the best WORKOUTS FOR YOUR SKIN