facials

GEZICHTSBEHANDELING | € 42,50
Bij deze behandeling wordt het gezicht 60 minuten lang behandelt. We beginnen met een skin check, kijken hoe de huid er aan toe is, waar u last van heeft en wat u daar al aan doet. Nu het huidtype vaststaat gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een fruitzuur of scrub, aan. Nu de huid verwarmt en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd.
De wenkbrauwen worden behandelt door middel van wax, threading en een pincet. Eventueel kunt u hierbij zelf nog kiezen om deze te verven of de bovenlip te harsen.
Voor de gezichtsmassage wordt de crème op maat voor uw huid gemaakt, door middel van verschillende crèmes, serums en ampullen.
Deze zal helemaal in uw huid trekken en vervolgens zal ik een masker aanbrengen.
Tot slot breng ik een serum met dag- of nachtcrème aan.

 

 

MINI GEZICHTSBEHANDELING | € 24,50
Bij deze behandeling wordt het gezicht 30 minuten lang behandelt. We beginnen met een skin check, kijken hoe de huid er aan toe is, waar u last van heeft en wat u daar al aan doet. Nu het huidtype vaststaat gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een fruitzuur of scrub, aan. Nu de huid verwarmt en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd.
Vervolgens breng ik een passend masker aan en laat deze even inwerken.
Tot slot breng ik een serum met dag- of nachtcrème aan.

 

 

ANTI-AGING | € 52,50
Bij deze behandeling wordt het gezicht 60 minuten lang behandelt. We beginnen met een skin check, kijken hoe de huid er aan toe is, waar u last van heeft en wat u daar al aan doet. Nu het huidtype vaststaat voor de oudere huid gebruiken we alleen producten met de hoogst werkzame stoffen tegen huidveroudering. Als eerste gaan we de huid oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een fruitzuur of scrub, aan. Nu de huid verwarmt en verweekt is worden de onzuiverheden verwijderd. De wenkbrauwen worden behandelt door middel van wax, threading en een pincet. Eventueel kunt u hierbij zelf nog kiezen om deze te verven of de bovenlip te harsen.
Voor de gezichtsmassage wordt de crème op maat voor uw huid gemaakt, door middel van verschillende crèmes, serums en ampullen. Aansluitend aan de gezichtsmassage wordt de bindweefselmassage toegepast, door middel van enkele pincements- en bindweefseltechnieken. Deze crème zal helemaal in uw huid trekken en vervolgens zal ik een masker aanbrengen. Tot slot breng ik een serum met dag- of nachtcrème aan.

 

ACNE BEHANDELING | € 37,50
Bij deze behandeling wordt het gezicht 30 minuten lang behandelt. We beginnen met een skin check, kijken hoe de huid er aan toe is, waar u last van heeft en wat u daar al aan doet. Nu het huidtype vaststaat voor de acne huid gebruiken we alleen producten voor de vette huid. Als eerste gaan we deze oppervlakkig reinigen. Hierna brengen we een dieptereiniging, zoals een fruitzuur of scrub, aan. Nu de huid verwarmt en verweekt is worden de onzuiverheden/ pustels verwijderd. Vervolgens breng ik een passend masker aan en laat deze even inwerken. Tot slot breng ik een serum met dag- of nachtcrème aan.
Vergoeding via de zorgverzekering is hierbij mogelijk!

 

GLYCOLEV-FRUITZUUR | € 6,50
Dit ampul kunt u kiezen als dieptereiniging in de behandeling. Daarbij wordt de onderste huidlaag geactiveerd, maakt het poriën kleiner, verminderd het rimpels en egaliseert dit de huid.